Bref

Bref ЧЗВ

Защо да използвам тоалетно блокче?

Блокчетата за тоалетна се изпозлват, за да осигурят свежест и чистота във вашата тоалетна. Те предотвратяват натрупването на котлен камък в тоалетната чиния, борят се с мръсотията и оставят приятен аромат в тоалетната и банята, благодарение на активните съставки, които се отделят с всяко пускане на водата. За най-добра чистота и свежест във вашата тоалетна, използвай Bref WC почистващ гел. Остави го за 15 минути в тоалетната, за да подейства. Изпозлвай Bref WC блокчета между дълбоките почиствания, за да се увериш че тоалетната е чиста и свежа след всяко пускане на водата.

Каква е разликата между Power Aktiv и Duo Aktiv? Каква е разликата между твърди и течни тоалетни блокчета?

Power Aktiv е твърдо тоалетно блокче. Благодарение на уникалната си формула с 4 функции, Bref Power Aktiv предпазва от котлен камък, осигурява почистваща пяна, предпазва от мръсотия и осигурява допълнителна свежест за твоята тоалетна!

Просто постави продукта в тоалетната, нагласи го така, че да е на пътя на водата и изживей чистотата и свежестта, с всяко пускане на водата!

Duo Aktiv е течно тоалетно блокче. Благодарение на двойната си камера Bref Duo Aktiv комбинира препарат за почистване и освежител. Синята камера съдържа почистващи съставки, които се борят с котлен камък и мръсотия; дясната камера съдържа приятен аромат, който освежава тоалетната ви при всяко пускане на водата. С Duo Aktiv се наслади на буря от свежест и аромат с всяко пускане на водата!

Кка работи подсиления аромат на Bref Power Aktiv Fragance Boost?

Bref Power Aktiv Fragance Boost е резултат от уникална технология. Той съдържа ядро, заредено с 40% повече парфюм в сравнение с външната обвивка. Благодарение на новата система, Bref Power Aktiv с подсилен аромат поддържа интензивен през цялото време на употреба. Като резултат парфюмът е свеж от първото до последното пускане на водата.

Колко дълго ще издържат Bref Power Aktiv, Blue Aktiv и Duo Aktiv?

Средно, всички тези продукти издържат до 250 пускания на водата, което се равнява на 4 седмици в тоалетната. Разбира се, дължината на живота на блокчето зависи от типа на тоалетната и се променя спрямо силата и количестово на водата, както и честотата на употреба на тоалетната.

Защо топчетата на блокчето свършват с разлчино темпо?

Топчетата свършват с различно темпо, заради различните видове поток на вода  и неправилното поставяне на продукта  в тоалетната чиния. Винаги се уверявай, че WC блокчето е позиционирано колкото се може по-вертикално и го слагайте така, че да е в посока потока на водата.

Как мога да избегна остатъци от сини следи след употребата на Bref Blue Aktiv?

Винаги се уверявай, че WC блокчето е позиционирано колкото се може по-вертикално и го слагайте така, че да в посока потока на водата.

При употребата на Bref Blue Aktiv, какво мога да предприема ако открия синя следа след пускане на водата?

Може да премахнеш сините остатъци директно с чиста вода. В случай, че сините петна са напълно засъхнали, може да ги премахнеш с препарат за почистване на метал като Sidol Metal.

Защо е важно да се почиства под ръба на тоалетната чиния?

Водата в тоалетната обикновено съдържа различни минерали като калций, желязо, магнезий и др. Когато водата се изпари, тези частици остават и залепват за повърхността. Този остатък от минерали, който се нарича също така биофилм, съдържа хиляди микроби и бактерии. Областта под ръба на тоалетната чиния е частта, през която минава по-голямата част от водата. В тези влажни условия биофилмът лесно може да се размножи и разпространи на други места.  Ето защо е много важно тоалетната да бъде почиствана редовно. Bref почистващи препарати имат формулата, която да се пребори с тях и да осигури хигиенична чистота и свежест. Те са лесни за употреба и ергонимично оформени, така че да стигнат и под ръба на тоалетната чиния.

Каква всъщност е мръсотията под нивото на водата?

Мръсотията под нивото на водата се генерира в тоалетната чиния и извивката й.

Наслагването на микроби и бактерии се нарича биофилм. Този биофилм се разпространява лесно и заразява също и други области. Затова е много важно тоалетната да се почиства редовно.

За да я почистиш, изпозлвай Bref WC почистващи препарати всяка седмица. Остави ги в тоалетната за 15 минути и след това пусни водата. След това изпозлвай  Bref WC блокчета между дълбоките почиствания, за да се увериш, че твоята тоалетна ще остане чиста и свежа след всяко пускане на водата.

За колко дълго трябва да оставя Bref почистващ препарат, за да подейства ефективно?

За регулярна поддръжка и хигиенизиране изпозлвай Bref WC почистващ препарат, като го оставите да действа в тоалетната 15 минути. За по-силни замърсявания и под-ълбоко почистване, остави Bref 10x Effects през нощта. За да предотвратиш последващо натрупване на мръсотия и да запазиш  свежестта в тоалетната, използвай bref Power Aktiv между дълбоките почиствания.

Мога ли да изпозлвам Bref продукти без ръкавици? Какви са предпазните мерки, които трябва да взема в случай на контакт с кожата?

Препоръчва се да носите пердпазни ръкавици. Ако продукта е в контакт с кожата, трябва да я измиете с чиста вода и да изперете замърсените дрехи преди повторно носене. Също така силно се препоръчва да изпозлвате Bref препарат за почистване на тоалетна в добре проветрено помещение, например на отворен прозорец.

Каква е арзликата между формулите на Bref почистващи препарати за тоалетна?

Bref формулата с Хидрохлоридна киселина е ефективна за хигиенична чистота, тъй акто е специално създадена да работи при много тежки условия.

Bref формулата с Формиева киселина е ефикасна при премахване на котлен камък и мръсотия. Освен това, формулата съдържа технология за предпазване, която спомага за натрупването на котлен камък и мръсотия, осигурявайки чиста тоалетна за по-дълго време.

И двете Bref формули с Хидрохлоридна киселина и Формиева киселина убиват 99,9% от бактериите.

Вреден ли е за здравето ми почистващият преперат за тоалетна?

Ако почистващия препарат за тоалетна се използва правилно, както е обяснено в инструкциите върху бутилката, не се очаква риск за здравето.

В случай на контакт с КОЖАТА или КОСАТА: измий кожата с вода/изкъпи се. Изпери замърсените дрехи преди повторна употреба. В случай на контакт с ОЧИТЕ: изплакни внимателно с вода за няколко минути. АКО ГО ПОГЪЛНЕШ: измий устата. НЕ се опитвай да предвизивкаш повръщане.

Колко устойчиво развити са продуктите на Bref?

Bref WC блокчета са опаковани в картон и пластмаса, които са базирани на 80% рециклируеми материали.

Бутилките на Bref WC почистващи препарати са напарвени от полиолефинена пластамаса, която може да бъде изпозлвана отново, ако се събира с подходящо инсталирани системи.