Bref

Бързо и чисто: 2 епизод. Таблетки за тоалетна

Не се виждат, но са мощни и с дълготраен ефект: ако наистина искате да не мислите за чистенето на тоалетната, таблетките за тоалетна са правилното решение за вас.

С тези дълготрайни криещи се в казанчето таблетки можете да разчитате на свежест, траеща два месеца, а поставянето им въобще няма да ви затрудни. Може би не толкова добре познати като тоалетните блокчета, таблетките за тоалетна имат много предимства и си остават предпочитан избор от мнозина.

Какво представляват таблетките за тоалетна?

Появяват се малко по-късно от тоалетните блокчета и стават по-известни в края на 1980-те и началото на 90-те. Техните предимства са незабавно забелязани: по-бързо поставяне от тоалетното блокче и по-незабележими (въобще не ги виждате!). Освен това таблетките за тоалетно казанче вършат същата работа, като ви предоставят дълготрайна свежест и хигиена. Позиционирането на таблетката в казанчето гарантира, че целият механизъм се почиства, включително казанчето за вода и каналите, които доставят водата до чинията. Таблетките за тоалетна са направени чрез различна формула от стандартните тоалетни блокчета. Тъй като постоянно са потопени във вода, те са проектирани така, че да се разтварят много по-бавно за по-дълготрайна чистота и свежест.

Bref Duo Cubes.

Какво прави тоалетното блокче?

Таблетките за казанче предоставят много удобно решение, като поддържат хигиената на вашата тоалетна след всяко пускане на водата и освежават всички части на тоалетната. Bref Duo Cubes комбинират 2 активни агента, които действат заедно, за да поддържат тоалетната ви чиста и без варовикови отлагания. Тъй като таблетките за казанче са постоянно потопени във водата, тя е винаги свежа и синя дори когато таблетката е в казанчето и чака следващото пускане на водата. Свежестта и хигиената обгръщат тоалетната ви отвътре и отвън.

Таблетки за казанче или тоалетни блокчета

Предимства на таблетките за казанче: Таблетката за тоалетна има очевидно предимство по отношение на дълготрайността. Издържа средно два пъти повече от тоалетното блокче, преди да е необходима подмяна. Също така е много по-лесна за поставяне – не е необходим контакт със самата тоалетна чиния. Накрая, скрита е от полезрението ви.

Недостатъци на таблетките за казанче: Един от най-съществените недостатъци на таблетките за казанче е, че не ароматизират толкова ефективно в сравнение с тоалетните блокчета. Това означава, че таблетките за казанче често се нуждаят и от отделни освежители за въздух.

Ще навреди ли по някакъв начин таблетката за казанче на тоалетната? Таблетките за тоалетно казанче съдържат разяждащи вещества, за които се предполага, че могат да навредят на уплътненията и механизмите в казанчето. Тези проблеми могат да се появят при тоалетни, които не се използват в рамите на продължителни периоди от време. Таблетките за почистване на тоалетната не би трябвало да засегнат неблагоприятно тоалетната ви, ако тя се използва редовно.

Как да поставите таблетката за почистване на тоалетната

Таблетките за казанче се поставят много лесно. Няма нужда да се чудите къде точно да ги закачите или дали се обливат от достатъчно вода. Това не е проблем, тъй като са напълно потопени във водата през цялото време. Просто отворете казанчето за вода и хвърлете вътре таблетката. Няма нужда да сваляте външната защитна опаковка, тъй като тя ще се разтвори в казанчето. Единственото нещо, за което трябва да внимавате, е да пуснете таблетката отстрани на казанчето и възможно най-далеч от изпускателната тръба (Тръбата на дъното на казанчето, която води до тоалетната чиния). Това ще попречи на запушването на тръбата с таблетката или нарушаването на струята вода през този отвор.

Тоалетни, при които казанчето е вградено в стената: Ако имате казанче, което е скрито зад панел в стената, може да не сте сигурни как да стигнете до него. Това може да откаже хората от използването на таблетки за почистване на тоалетна. Всички казанчета за вода са проектирани за лесен достъп и затова просто трябва да разберете как да го направите. Ако не сте сигурни, потърсете в интернет и ще се убедите, че след като вече знаете как, е лесно да повторите процеса.

Тоалетно казанче.
Казанче, вградено в стената.

Кога трябва да подмените таблетката за почистване на тоалетна?

Bref Duo Cubes са проектирани да издържат до 800 пускания на водата, което отговаря на около три месеца използване. Лесно ще разберете кога е време да подмените таблетката: водата в чинията вече не е синя.

За гамата Bref

Изборът от таблетки, тоалетни блокчета, както и други продукти на Bref е голям в зависимост от характеристиките, които са най-важни за вас, и типа предпочитан аромат. Спрете да се притеснявате за тоалетната си и изберете идеалната таблетка за почистване на тоалетна за вас и вашия дом. Щракнете тук, за да видите пълната гама.

Пуснете таблетка за тоалетна в казанчето и никога повече не се притеснявайте за хигиената на вашата тоалетна! Разберете как таблетките за казанче могат да ви спестят време и грижи.