Bref

Бързо и чисто: Тоалетното блокче

Тоалетната мирише ли? Мръсна ли е? Чистих ли скоро тоалетната? Ще идва ли някой на гости по-късно? Това са въпроси, които могат да се решат от тоалетно блокче! (Може би без последния) Тоалетните блокчета почистват тоалетната и я ароматизират между почистванията с минипочистване след всяко пускане на водата. Ако наистина очаквате гости, няма начин да се смутите от състоянието на тоалетната си.

Доброто тоалетно блокче ви предпазва от неудобни ситуации и ви гарантира, че тоалетната ви винаги отговаря на минималните стандарти за хигиена. Помага ви да се отпуснете и да се съсредоточите върху работата си в тоалетната: забравете за всичко.

Какво представлява тоалетното блокче?

Почти толкова революционно изобретение, колкото самата тоалетна с казанче, тоалетното блокче е имало огромен ефект върху санитарните условия и чистотата от изобретяването му в средата на 1960-те. Толкова просто устройство, което пази тоалетните ни чисти – спестило е хиляди часове на ръчно бърсане и чистене на тоалетни, както и може би немалко брака! Най-забележителното предимство на блокчето е удобството. Не просто спестява време за чистене, но и освежава хигиената на вашата тоалетна чиния и въздуха в помещението – всичко това в едно устройство на достъпна цена.

Тоалетно блокче Bref Power Activ.

Какво прави тоалетното блокче?

Тоалетното блокче комбинира няколко функции в едно. Най-новото тоалетно блокче Bref Power Activ изпълнява четири функции при всяко пускане на водата.

  1. Бори се с мръсотията и почиства тоалетната
  2. Предотвратява натрупването на варовикови отлагания и кафяви петна в тоалетната чиния
  3. Гарантира добрата хигиена на вашата тоалетна
  4. Освобождава аромат, която освежава тоалетната и цялата баня.

С тоалетните блокчета Bref Color Active тези функции се изпълняват дори между пусканията на водата. По-просто казано поддържат постоянно ниво на чистота и свежест в тоалетната, което означава по-малко чистене и по-малко притеснения за нея.

От какви видове тоалетни блокчета можете да избирате?

Тоалетните блокчета са твърди блокове, съдържащи почистваща формула. Те се закачат под ръба на тоалетната благодарение на гъвкавото пластмасово приспособление, което се увива около горната част на чинията, като по този начин блокчето се закрепва сигурно. Тези блокчета се разграждат с течение на времето (след всяко пускане на водата) и освобождават активни агенти във водата, които почистват тоалетната. Предлагат се под различни форми, но в случая на Bref Power Activ има четири топчета в пластмасова кутийка. Това устройство е не просто мощен почистващ агент, но и изглежда добре и отличителните му цветове са обичани от потребителите по целия свят.

Течните тоалетни блокчета са много подобни и извършват почти идентична функция. Те комбинират хигиена и почистващи качества с освобождаването на аромат за освежаване на тоалетната. Bref Duo Active има две отделения, които извършват тези функции заедно.

Как да поставите тоалетното блокче

Поставяне на блокчето е лесна работа: просто разгънете пластмасовото приспособление, поставете блокчето, където искате да бъде, и оставете приспособлението да се захване само за тоалетната чиния. Идеалното позициониране на тоалетното блокче отнема малко време. Важно е устройството да се закачи хоризонтално и всички части да са изложени на относително еднаква струя вода, когато пускате казанчето. Това гарантира, че всички блокчета ще се използват максимално ефективно и равномерно. Най-добрата позиция за блокчето се различава в зависимост от тоалетната, но обикновено повечето тоалетни пускат повече вода от края на чинията директно срещу казанчето. Това е мястото, където трябва да закачите блокчето, за да се сигурни, че през него ще минава максимално количество вода и ще функционира ефективно.

Поставяне на тоалетно блокче.
Поставяне на тоалетно блокче.

Кога трябва да подмените тоалетното блокче?

Тоалетните блокчета Bref са проектирани да издържат до 250 пускания на водата, което отговаря на около 4 седмици използване. Все пак можете да се уверите сами дали блокчето се е разтворило и е време да го замените с ново.

За гамата Bref

Изборът от тоалетни блокчета Bref е огромен в зависимост от характеристиките, които са най-важни за вас, и типа предпочитан аромат. Спрете да се притеснявате за тоалетната си и изберете идеалното тоалетно блокче за вас и вашия дом. Щракнете тук, за да видите пълната гама.

Хората, на които не им остава никакво време, не желаят да се занимават с почистването на тоалетната! – Разберете как да накарате тоалетната си да се грижи сама за себе си – с тоалетно блокче.