Bref

Украсете тоалетната си

Ние всички прекарваме много време в баните си, така че си заслужава да положим някои усилия, за да създадем нашето специално място. Направете го място за приказки, направете го красиво, нещо, с което ще се гордеете и ще покажете на гостите си.

Независимо дали планирате съвсем нов облик или чрез съветите и триковете просто да разкрасите вашата тоалетна, ние сме събрали някои идеи, които да ви помогнат да въздействате с "най-малката стая".

Норвежко дърво

Ако ви харесва изчистен, изтънчен външен вид, който използва естествени материали, тогава скандинавския стил може да бъде вашия стил. Скандинавният външен вид е подходящ за отворени и проветриви пространства. Естествените материали и елементи се съчетават с бели плочки и тоалетни мебели, създаващи леко и грижовно усещане.

Тази скандинавска тема може да бъде постигната сравнително евтино. Бял емайл и обикновени дървени материали, които са сред най-евтините за баня. Ако вече имате изцяло бяла баня, имате начален старт. Просто добавете дървени рафтове или маси - и точно както в известната песен на "Бийтълс" - "Норвежка гора" - вие ще сте на път към норвежката баня.

Естествено дърво с бели плочки.

Рустик елементи

Стил Рустик наистина е нещо, което можете да създадете по свой вкус. Той се отличава с малко груби линии, обикновено с антични аксесоари и принадлежности, но не съдържа елегантно обзаведени мебели. В действителност, най-автентичното от този стил се изразява чрез "малко от всичко" и съдържа самостоятелно обзавеждане.

Ако сегашната ви баня е стерилна и празна, можете лесно да я преобразите с добавянето на няколко по-стари дървени аксесоара. Закачете неизцяло и неперфектно боядисан шкаф на стената, може и огледало с дървени елементи, или заменете модерният меламинов шкаф с стар шкап или дори ракла.

Старинни мебели.

Заблестете

Ако сте тайна дива, прекалено скромна, за да преследвате вашите мечти в останалата част на дома, тогава наистина трябва да отидете в света на вашата баня. Ирония - забавна шега.
Затова извадете полилеите, огледалата в бароков стил, грапавите диамантени кранове и плюшените бродирани "тронове" и превърнете тоалетната си в удобен дворец. Вашият собствен мини-мини Версай.

Твоят мини дворец.

Малкото е много

Подредена стая, спретнато съзнание, чиста тоалетна. Ако искате подреден живот, минималистичният подход към банята ви е лесен за постигане и е лесен за поддържане на чистотата. Изчистени линии, минимални повърхности, самостоятелни предмети (купички), монотонни цветове. Всички те са олицетворение на минималистичния вид.

Минималното означава безмилостно разчистване. Махнете всички ненужни аксесоари, поставете килимите и постелките в мазето и нанесете изчистени и леки цветове на стената и подовете. За да работи, този стил трябва да има прости, остри линии и да бъде правилно изпълнен.

Малкото е много.

Разцъфваща свежест

Интериорните растения са чудесен начин да разнообразят всяка баня, а ако имате достатъчно от тях, те могат да определят общата тема на вашето внимание.

Това е относително лесен и евтин начин да се създаде нещо необичайно. Нещо повече, много растения процъфтяват във влажния климат в банята и приятния им аромат може да помогне да се прикрият всички неприятни миризми.

Трябва обаче да знаете, че растенията изискват много грижа. Ако търсите баня за лесна поддръжка, това не е за вас.

Разцъфваща свежест.

Викторианско великолепие за къпане

Ако наистина желаете императорски вид за вашата баня, то елегантната вана може да даде на вашето помещение истински кралски дух. Баните във викториански стил, с богато украсени крака и полирани тръби, се връщат на мода като  придават луксозно усещане и стил на вашата баня.

Това е избор на декор, който наистина съответства само на голямо пространство. Тази баня е за възхищение от всички ъгли и трябва да бъде допълнена от вани и мебели, всички в същия стил.

Ако все още не сте решили кой е вашия  стил или не е готов да ремонтирате, тогава умелото разполагане на малки декоративни елементи около вашата тоалетна също може да направи голяма разлика - без да се изисква много време, пари или усилия.

От еднократни елементи, като огледало или нова завеса за душ, до малки усилия всеки ден, като например внасянето на свежи цветя, трябва само да започнете да мислите за вашата баня, за да започнете да я подобрявате.

Банята е звездата.
Огледален елемент.

Огледалата са необходимост. Защо да не ги използвате като елемент в дизайна?

Сгъната душ завеса.

Цветна душ завеса може да да даде нов облик на банята ви.

Цветя.

Цветя може да създаде голямо визуално въздействие, както и да ухае приятно.

Вази и цветя.

Вазите и цветята могат да озарят всяка баня.

Цветна координация.

Съчетайте цвета на Вашия декор с цвета на вашата кърпа - лесно!

"Трябва само да започнете да мислите за вашата баня, за да започнете да я подобрявате" - Прости съвети за трансформиране на вашата баня.