Bref

Неочаквани истории от тоалетната

В баровете и клубовете тоалетните не са само места, където да се облекчиш. Те са и места, където хората отиват, за да се социализират, да си починат, да оправят грима си или да се скрият! Искахме да разберем повече за това какво се случва в тоалетните на нощните клубове и затова се запътихме към известен бар и клуб за танци в Мюнхен. Попитахме част от служителите и клиентите за най-забавните и нестандартни истории от тоалетните в клубовете.

Не бяхме разочаровани от резултатите! Почти всички, с които говорихме, имаха история и стана ясно, че едни от най-запомнящите се моменти от нощните излизания на хората се бяха случили в тоалетните. Ето някои от по-учтивите акценти.

1. Бягство

Представете си, че срещата ви хич не върви добре и отивате да се криете в тоалетната? Това се е случило на Джуди. 6 минути след началото на срещата тя осъзнава, че човекът срещу нея е чудовище и трябва да се махне оттам. „През първите 6 минути ми разказваше история за това как е бил на парти с 3 голи момичета в сауна и от този момент вечерта се влоши още повече“. – Докато се криела в женската тоалетна, набрала номера на такси и изпратила съобщение на своя приятелка. Все още пази съобщението:

„Поръчах си такси от тоалетната“

„Не мога да се върна при него“

Изпращане на съобщение на телефон.

2. Навън или навътре

След малките часове вече може да изглеждаме малко изморени, да загубим ориентация и да настъпи лека паника. Вера ни разказа как веднъж отишла до тоалетната по средата на вечерта и се заключила – или поне така си мислела тя…

След като използвала тоалетната, Вера искала да излезе. Бутнала вратата на кабинката, но тя не се отворила – била заключена. Тя я ритала и удряла, но вратата не помръдвала. Може би някой я е заключил нарочно? Паникьосала се, започнала да се катери по кабинката и опитала да се плъзне в тясното пространство между вратата и тавана. Докато тя се опитвала да се промуши, друго момиче влязло в тоалетната, отишло до кабинката на Вера и изкрещяло, когато я видяло да виси над вратата. – Оказало се, че вратата не била заключена – просто е трябвало да дърпа, а не да бута!

3. Случаят с липсващите панталони

Мат разказа как много пиян клиент влязъл веднъж в тоалетната му и излязъл само след 30 секунди без панталони. Колкото и да му се подигравали приятелите му, били му необходими няколко минути, за да осъзнае какво се случва. След това не можел да си го обясни. Нещо повече – не могли да намерят никъде липсващите панталони дори след щателното претърсване от всички. Горкият човек без панталони трябвало да се измъкне в чакащо такси и да отпраши.

Празен чифт дънки.

4. За съдбата няма граници

Сандра ни разказа как е срещнала съпруга си в тоалетна. Била на уговорена среща по интернет, която не вървяла добре, но тя шпионирала мъжа на мечтите си на отсрещната маса. Когато той станал и тръгнал, тя си помислила, че напуска заведението и го последвала, решена, че той е правилният мъж за нея. Оказало се, че той просто отивал до тоалетната. Тъй като Сандра вече била решила категорично, захвърлила всички задръжки, последвала го в мъжката тоалетна и му се представила до мивките. Вече са женени и имат две деца – нищо не се знае за мъжа, с когото била на среща първо.

5. Дълбок сън

Сигурно в някакъв момент на всички ни се е случвало да задрямваме, когато сме в тоалетната, но си представете да прекарате цяла нощ там. Това се случило на нашия приятел Матю, който срещнахме. Твърди, че чистачката на клуба го е събудила в 10 ч. на следващата сутрин! Това се казва дълбок сън.

Заспал мъж в тоалетна.

6. Среща на въртележка

Един купонджия ни разказа история за мъж, който бил на среща в панорамен въртящ се ресторант, но малко се объркал. Докато се любувал на гледката от върха на телевизионна кула, изведнъж усетил повика на природата и се втурнал към тоалетната. След като излязъл от тоалетната, отишъл до мястото си, без да знае, че ресторантът се върти, но тоалетната остава неподвижна. Смутил се, когато видял, че русокосата жена, до която седнал, не била русокосата жена, с която дошъл – тя била от другата страна на ресторанта!

7. Тайните съкровища в мътните води

Много хора са изпускали разни вещи в тоалетната. Случва се учудващо често, особено с телефони в барове и клубове, където хората често държат телефоните си или изпращат съобщения, докато седят на тоалетната. Повечето хора осъзнават грешката си. Анди ни каза, че за 5 години работа в бара персоналът по почистването е намерил няколко телефона и много бижута във и около тоалетните. Най-странното е, че е имало случай, при който чистачите са намерили ключове за автомобил в тоалетната чиния – и след това намерили автомобила отвън! Чак на следващата вечер клиентът дошъл да си ги потърси.

Ключове за автомобил на маса.

Истории от тоалетната…
В баровете и клубовете тоалетните не са само места, където да се облекчиш. Те са и места, където хората отиват, за да се социализират, да си отдъхнат, да оправят грима си или да се скрият!