Bref

Вашият пълен справочник за аромати за баня

След като сте осигурили основите на хигиената на вашата баня (банята ви е чиста и не съдържа микроби), начинът, по който тя ухае е следващата най-важна тема. Изборът ви на аромат е от основно значение за тази част от дома ви, където миризмата е чувствителна тема. Ако банята не ухае добре, то тя мирише лошо. Така че се уверете, че контролирате този процес.

Ароматите на банята трябва да бъдат внимателно обмислени, да са създадени така, че да бъдат приятни, не свръхсилни и в идеалния случай да отговарят на цялостния стил в нея. Част от очарованието на истински добрия стил в  банята е уханието.

Но как да изберем подходящия аромат? Как да създадете своя перфектен букет?

Събрахме окончателния списък на аромати за баня, които отговарят на всеки вкус, стил и повод.

Алпийска свежест

Перфектен за пролетта: Донесете богатия аромат на свеж бор с алпийски аромати.

Използвайте Bref Power Aktiv Fresh Pine, за да дадете базов аромат за вашата баня, а след това го засилете с истинска борова кора, ако имате, или борови шишарки. Защо не разпръснем някои борови листа около повърхностите на банята? След това се отпуснете, вдишвайте дълбоко и си представете как шумоленето на свежия въздух духа през алпийската долина. Нищо не ухае по-свежо!

Аромати на борова гора са особено подходящи за баня в скандинавски стил. Дървесните теми в уханието, отразяващи естественото дърво на декора.

Аромат на свеж бор.

Океанска свежест

Ако сте в спортно настроение, свежите аромати на океан ви дават прилив на енергия, който ви приветства да излезете и  да се движите. Океанската свежест дава на вашата баня усещане за чистота и прохлада.

Използвайте Bref Color Activ във Вашата тоалетна като лесен начин да получите тази успокояваща свежест, проникваща в баня. За да подсилите аромата, защо не добавите и тоалетни принадлежности? Много сапуни, душ-гелове и дезодоранти са във варианти в хладно-синьо и океанска свежест.

Този аромат е подходящ за всяка модерна баня. Ако имате сини нотки или аксесоари, това само ще допринесе за доброто съчетание на вашата тема.

Свежа синя баня.

Роза Петал

Мек  парфюм, който ви помага да се насладите и да се отпуснете в банята, предназначена за отдих.

Дълги вани и добра книга съответстват добре за този най-уютен аромат. Нежните и успокояващи тонове на аромата на розовите листенца могат да бъдат постигнати с ароматизирани свещи, парфюми и масла. Може също визуално да подобрите темата с купички от венчелистчета или сушени цветя (за по-работещите, също е лесно да произвеждате собствена розова вода чрез варене на венчелистчетата). След това използвайте Color Aktiv Fresh Flowers, като перфектното допълнение към новото ви приятно ухание.

А розовият парфюм е много подходящ за бани във викториански стил. Излъчване на плюшени и удобни будоари, с изобилие от мека мебел и флорални шарки.

Рози в банята.

Чувствен Жасмин

За романтично усещане в тези най-лични домашни пространства, обърнете се към жасмина.Този най-женствен аромат отдавна е свързан с успокояваща чувственост, смесица от дървесни и цветни тонове, за да се наслаждавате на спокойствието.

Ароматните свещи дават силен аромат на жасмин и помагат да се създаде очарователно, изобилно настроение в банята. Добавете цветя или листенца жасмин, за да подобрите вида и уханието.

Използвайте жасмин с плюшени интериори: червени завеси и изискано обзавеждане.

Цветя жасмин.

Цитрусови плодове

Бълбукащи, енергични и забавни: плодовите аромати са за доброто време. Поставете любимите си диско хитове и танцувайте около собствения си плот с дантели, когато започнете деня си заредени.

Вземете Bref Perfume Switch и получите енергиен стимул с цитрусовите нотки около вашата баня. Богатите на аромат сапуни и тоалетни принадлежности също помагат да се подобри ефектът.

Цитрусовите плодови ухания се комбинират с цветни и шикозни бани.

Шикозна баня.

Евкалипт

Най-освежаващото ухание - нищо не освежава  въздуха като Евкалипт.

По начин, комбиниращ особен, но в същото време сладък аромат, евкалиптът е правилният избор за вашия дом, за чистота и здраве. Изберете евкалипт и се чувствайте чисти всеки ден.

Използвайте Bref Color Aktiv, за да получите това свежо ухание във вашата тоалетна, в продължение на седмици.

Евкалиптът се съчетава  много добре  в съвременните, изцяло бели бани.
Най-освежаващите аромати - нищо не изчиства въздуха като Евкалипт.

По начин, комбиниращ особен но в същото време сладък аромат, евкалиптът е правилният избор за вашия дом, за чистота и здраве. Изберете евкалипт и се чувствайте чисти всеки ден.

Етерични масла от евкалипт.

Лавандула

Един от най-успокояващите и отпускащи аромати - лавандулата, е перфектният аромат, който ще ви помогне да се освободите от стреса в края на натоварения ден. Тази мощна билка е използвана от векове за всякакви медицински цели, включително за облекчаване на безпокойството и борба с безсънието и депресията. Тя е чудесен избор за вашето спокойствие.

Прекрасно е да имате лавандула, която е току-що откъсната, но също така може да и се насладите под различни форми - свещи или торбички, сапуни или освежители за въздух.

Подхождяща е за  тоалетна в селски стил, с мека мебел и пастелни цветове.

Лавандула.

Ябълка

Свежи и здравословни мисли идват наум с аромата на ябълки. Мисли за овощни градини и летни дни, а ароматите, базирани на ябълки, създават свежа, чиста и дървесна атмосфера в банята.

Ябълковите аромати и продукти за баня се предлагат в много форми, включително душ гелове и сапуни, но се уверете, че засилвате посланието с купа от нарязани ябълки или цели ябълки, поставени в банята.

Ябълките се вписват перфектно в баня в дървесен стил или много светла баня.

Ябълки.

Тропикал

Насладете се на Хавайски нотки в сутрешната си рутина, докато празнувате новия ден с тропически аромати. Тонове кокосови орехи, островни цветя и ананаси се вихрят около вас. Тропикал ще ви накара да празнувате и да сте заредени през целия ден.

Вземете тропическо ухание в тоалетната си с Bref Duo Aktiv. Добавете аромати на кокос или ананас или освежители за въздух, за да завършите усещането.

Подходящо е за баня, която разполага с ярки растения и цветове в декора си. Например, оформление с палмово или друга зеленина, тапети или душ-завеси.

Тропическо усещане.

Намерете идеалния аромат за Вашата баня.
Комбинирайте подходящите продукти и естествени аромати със стила на  вашата баня, за да създадете посдледоватлена тема.